BBC’s ‘Inside the Factory’ toont productieproces verpakkingsglas O-I

BBC’s ‘Inside the Factory’ toont productieproces verpakkingsglas O-I

O-I opent deuren voor BBC tijdens het volgen van Heinz Mayonaise van scharrelei tot schap

Schiedam  De BBC toonde het productieproces van verpakkingsglas bij O-I in een aflevering van het programma ‘Inside the Factory’. Hierin wordt de productie van Heinz [Seriously] Good Mayonaise gevolgd die gemaakt en verpakt wordt in Nederland. Het programma werd uitgezonden op 9 januari jl. op BBC2.

Tijdens de 60 minuten durende show volgden de presentatoren Gregg Wallace en Cherry Healey het gehele proces: van een bezoek aan 23.000 scharrelkippen op een van de boerderijen waar eieren worden gelegd voor de fabriek, tot aan een machine die het eigeel van het eiwit scheidt met een verbazingwekkende snelheid van 1.700 eieren per minuut.

Het deel in de fabriek van O-I in Maastricht laat zien hoe gerecycled glas wordt gebruikt voor de productie van de welbekende glazen pot van Heinz [Seriously] Good mayonaise . De duurzaamheid, veiligheid en hoogwaardige eigenschappen van ‘wit’ glas zijn van groot belang voor de supply chain die de mayonaise naar 39 landen distribueert, van Maleisië tot Panama.

Contacteer ons
Anya Pieroen Head of Communications Benelux, Kraft Heinz
Ilse Derijck Communications Consultant O-I, Outsource Communications
Anya Pieroen Head of Communications Benelux, Kraft Heinz
Ilse Derijck Communications Consultant O-I, Outsource Communications
Over O-I

Bij O-I Glass, Inc. (NYSE: OI) houden wij van glas, en we zijn er trots op dat we meer glas maken dan welke andere producent van glazen flessen en potten ter wereld dan ook. We tillen producten naar een hoger niveau door een duurzame verpakking te creëren die emoties oproept, merken in iconen te transformeren, en dagelijks boven onszelf uit te stijgen om zinvolle, magische momenten te creëren. We helpen voedings- en drankmerken zichzelf uit te drukken zodat ze een emotionele band met hun consumenten kunnen opbouwen. Ons wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Perrysburg, Ohio (Verenigde Staten) en ons team van meer dan 27.500 medewerkers, werkzaam in 78 fabrieken verspreid over 23 landen, heeft in 2019 een omzet behaald van $6.7 miljard. We streven ernaar iets te maken ‘what matters’, om stap voor stap de wereld gezonder en mooier te maken. Ga voor meer informatie naar o-i.com.